06 - 426 548 18

    

Fish


De FISH! filosofie

 Wil je weer inspiratie en passie in het werk krijgen ? Kies dan voor de FISH! filosofie! 
Text_2

 

FISH! leert mensen weer te spelen, hun houding te kiezen, mensen blij te maken en erbij te zijn door het inspirerende verhaal van een vismarkt in Seattle. Op Pike Place, een markt in Seattle vind je de Pike Place Fish Market. Een doodgewone vismarkt. Alhoewel… vroeger was het nog een gewone viswinkel, waar het eigenlijk niet zo leuk werken was: saaie, lange werkdagen, de stank van de vis en de kou van de koeling.

Op een dag doorbraken ze de sleur: ze gingen spelen met hun producten, met hun publiek en met elkaar. Door hun eigen houding te veranderen, wist het verkoopteam van Pike Place een totaal andere omgeving en een nieuwe werkfilosofie te creëren: de FISH! Filosofie. In korte tijd werd Pike Place in Seattle beroemd om haar FISH! Filosofie.

Van de vismarkt is een inmiddels beroemde reportagefilm gemaakt. De verkopers vertellen hoe ze het voor elkaar gekregen hebben om hun werkplek om te toveren tot een vrolijke, inspirerende werkplek. Terwijl het er zakelijk beter gaat dan ooit. De ommekeer van de vismarkt is een metafoor die zich makkelijk laat vertalen naar andere werkplekken, waar het medewerkers ontbreekt aan plezier of een klantgerichtere houding in hun werk. En inderdaad: wie maar een paar minuten naar de film kijkt, beseft dat hier niet een kunstje wordt geleerd, maar dat mensen een andere kijk op hun werk én op hun leven kunnen krijgen. Het gaat namelijk niet om een vismarkt, maar het kiezen van je houding in je werk.

Voor wie ?

Voor teams, afdelingen, directies van bedrijven  variërend van 12 – 50 personen.

Hoe werkt het ?

Het keuze menu voor FISH! bestaat uit : een energizer van 1 ½ uur, een workshop van één dagdeel of een hele dag Fish! Op alle momenten binnen de organisatie is Fish! een verfrissende beleving: in een willekeurige fase van organisatie verandering, voor  inzakkend enthousiasme tijdens lastige fases in een project, voor het krijgen of terugvinden van energie en enthousiasme.