Coach voor persoonlijk leiderschap en werkplezier
coaching 2

Persoonlijke coaching: jouw vragen, jouw antwoorden

In drukke tijden komt echte aandacht voor jezelf vaak in het gedrang. Je werkt op de automatische piloot en rent maar dóór. Het voelt niet goed, maar er is geen tijd om te reflecteren, bewust na te denken en jezelf essentiële vragen te stellen. Vroeg of laat stapelen ontevredenheid, het gevoel van ‘is dit het nou’ of zelfs stress zich op. Als mens en als werknemer is dít het punt om naar jezelf te kijken, jezelf vragen te stellen. En met de antwoorden ook echt iets te doen. Werk aan de winkel! Als coach help ik je hiermee.

Wat is het resultaat?

Coaching leidt tot nieuw inzicht, nieuw gedrag, nieuwe vaardigheden, nieuwe overtuigingen, betere inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Uiteindelijke zorg je hiermee zélf voor een gelukkiger en succesvoller (werk)leven. Een coach helpt je, ondersteunt je, begeleidt je met de vragen die spelen in jouw leven. Het is intensief en je eigen motivatie en inzet bepalen je eigen succes.

Antoinette Middeldorp

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Coaching helpt je écht verder

Het begrip coaching is afkomstig uit het Frans en verwees oorspronkelijk naar het besturen van een koets of wagen waarmee een gewaardeerd persoon werd vervoerd van waar hij was naar waar hij wil zijn.

Het Groot Coachboek – Sasja Dirkse en Angela Talen

Ben jij gemotiveerd om inzicht te krijgen in jezelf en te werken aan meer levens- en werkplezier?

Mail of bel me, of stuur een WhatsApp voor een afspraak.