Antoinette ontwikkelt teams
Het teamsucces is zo groot als de verantwoordelijkheid die elk teamlid ervoor neemt
team met hart in hand

Teamontwikkeling: werkgeluk en tevreden klanten

Herken je dit? Veel veranderingen en projecten verlopen stroperig en traag. Mensen vergaderen veel, werken hard en toch heb je het gevoel: het zit er in, maar het kan anders, sneller en beter.

Je zoekt met je team of organisatie naar positieve beweging, energie, betrokkenheid en concreet resultaat. Je hebt dan veel aan een professionele, ervaren facilitator. Iemand die zorgt voor het ontwerp en de begeleiding van inspirerende werkbijeenkomsten. Een neutrale begeleider die óók inzet op het borgen van het resultaat.

Grondige teamontwikkeling, blijvend succes

Ik geloof er in dat met de juiste coaching de teamleden zélf alles er uit (willen) halen wat er in zit. Dat geeft immers een ‘winnaarsgevoel’. Als je zelf in de praktijk van alledag aan de juiste knoppen kunt draaien, zijn veranderingen effectiever en blijvend.

Daarom kies je met mijn teamontwikkeltraject voor een grondige aanpak.

Het concrete resultaat van jullie ontwikkeltraject is dat je team

  • meer plezier heeft op het werk;
  • zelf de doelen bepaalt en behaalt;
  • prettiger samenwerkt, met betere resultaten;
  • informatie waardevrij deelt en ontvangt;
  • elkaar en anderen duidelijker en effectiever aanspreekt;
  • signalen in de onderstroom zelf benoemt en onderzoekt.
DSC06539

Het is gemakkelijk de fouten van anderen te zien, maar moeilijk de eigen fouten te erkennen.

visie 1

Visie: je kunt alleen jezelf ontwikkelen

Teams ontwikkelen zichzelf. Ondersteuning helpt hierbij, maar de feitelijke ontwikkeling gebeurt door de leden van het team, in het team.

Belangrijk is dat het team, en elk teamlid in zijn/haar eigen rol, zelf verantwoordelijkheid neemt voor deze ontwikkeling. Alleen dan zorgt het voor effectieve, blijvende verandering.

Ik ondersteun, coach en leer de nodige vaardigheden aan.

Meer weten over mijn aanpak bij jullie teamtraject? Lees hieronder verder.

 

Elk team is anders, want het bestaat uit unieke mensen met hun eigen talenten, ervaring en karakters. Ik bied altijd maatwerk. In overleg komen we samen tot het meest passende manier om positieve beweging in jullie team te krijgen.  Lees ook over de succesvolle methode Insights Discovery.

Met mijn jarenlange ervaring help ik jullie graag verder met echt maatwerk in teamontwikkeling. Mail of bel me, of stuur een WhatsApp voor een afspraak.