Antoinette

"Elk vraagstuk is uniek en vraagt om creatieve en energieke oplossingen"

Op zoek gaan naar de drijfveren en het probleemoplossend vermogen van teams en individuen. Een heldere analyse van wat er speelt. De mogelijkheden ontdekken en energie losmaken om verandering tot stand te brengen. Dat is wat mijn werk als facilitator kenmerkt.

Door een breed scala aan instrumenten en werkvormen haal ik mensen uit hun ‘comfort zone’. Ik laat ze anders kijken, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. Samen werken we lastige vraagstukken uit op een inspirerende en dynamische wijze. Met de wachtende werkelijkheid als kompas voor het resultaat.

Als facilitator spreek ik het verandervermogen van deelnemers aan door een constructief en creatief programma. De aanpak is praktijkgericht, origineel en uitnodigend. Deelnemers komen in beweging en nemen zelf de verantwoordelijkheid om veranderingen blijvend in gang te zetten, ook na de workshop.

Achtergrond
Ik ben een organisatieadviseur met passie voor ‘mensen en organisaties in verandering’. Ik werk met leidinggevenden en andere medewerkers in alle lagen van de organisatie. Ik doe een beroep op ieders inzet, creatieve vermogens en wil om samen vraagstukken op te lossen.

Ik ben Certified Professional Facilitator door de International Association of Facilitators en gecertificeerd trainer in FISH!

Waarom Antoinette?
Graag ben ik je partner voor intensieve en inspirerende sessies:

  • Programma’s op maat
  • Advies bij selectie deelnemers
  • Deskundige inzet tools en technieken
  • Enthousiaste en deskundige begeleiding
  • Gedragen resultaat
  • Heldere rapportage en evaluatie

Waarom Antoinette als facilitator of coach?

Vijf redenen waarom opdrachtgevers mij vragen als partner

Be the reason that somebody smiles today