06 - 426 548 18

    

Klant reacties


Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Peter Plooij, projectleider

Creativiteit in combinatie met structuur.

Faciliteren projectstartup
Antoinette zorgt voor structuur, helderheid en voor overzicht en heeft ons geweldig geholpen om in één dag ons project op te starten. Er was ruimte voor brainstorming en creativiteit maar resultaat van de dag was een plan van aanpak met taakverdeling en planning.

Diakonessenziekenhuis Utrecht

Jolien Hellendoorn – van Koeveringe, Hoofd Expertisediensten HR Diakonessenhuis Utrecht

Antoinette heeft natuurlijk leiderschap en creëert een open en constructieve sfeer.

Antoinette heeft een opdracht voor het Diakonessenhuis gedaan, een bijeenkomst van alle teamhoofden in de zorg. Hoewel ze weinig voorbereidingstijd had, heeft ze een prima bijeenkomst voorbereid en ‘gemaakt’. Ze is een onafhankelijk denker, origineel, durft de confrontatie aan. Ze maakt direct contact met de groep, op een zeer natuurlijke manier. Heeft natuurlijk leiderschap en creëert een open en constructieve sfeer. Ze is gedreven om resultaat te bereiken en levert hier een grote bijdrage aan. Antoinette verstaat haar vak!

ABD Topspin

Barbara Zeeman-Cellissen, projectleider Bureau Algemene Bestuursdienst, Ministerie van Binnenlandse Zaken

Antoinette is in staat om een team tot andere inzichten te brengen. Dat doet ze op een originele, maar toch ook vertrouwde manier. Van nature maakt ze makkelijk contact en stelt zich ten dienste van de opdrachtverlener op. Ze leeft zich goed in  de vraagstelling en de vrager. Voor teamontwikkel- en organisatievraagstukken zou ik haar zo weer vragen.

Via Juridica

Hans Stubbé, Founding Partner FBN juristen en hoogleraar notarieel recht

Ik word meegesleept in het enthousiasme van Antoinette

Ze is authentiek. Ze luistert en handelt, waardoor het vertrouwen ontstaat dat het gezamenlijk besproken doel daadwerkelijk wordt bereikt. Dat komt ook door de verschillende technieken die zij in haar werk gebruikt.
Antoinette is gewoon een vakvrouw! Ik heb ervaren dat ze veel energie in het voortraject stopt vóórdat zij de opdracht verkregen heeft. Dat belooft veel, maakt je zelf enthousiast en schept vertrouwen.