06 - 426 548 18

    

UNILEVER

Overzicht

UNILEVER

Open Innovatie team 

Aanleiding

Het Open Innovatie team komt bij elkaar in Lissabon voor een driedaagse strategie sessie. Vijf thema’s komen aan de orde: Vision Statement – Teamwork – Communication, Role and Leadership en Personal Accountability. Het medewerkers Survey legde de volgende pijnpunten bloot: problemen in de overkoepelende visie, onduidelijke rollen, vermoeidheid door reorganisaties en geen vertrouwen in de organisatie.

Doel van de bijeenkomst

Fish! als startpunt van ideegeneratie om vanuit meer plezier, inspiratie en passie de klanten beter te bedienen. FISH! als metafoor en methodiek om de werkplek interessanter, speelser, winstgevender, energieker en klantgerichter kan maken. FISH! maakt werken leuk, de invloed op teamspirit, service en Sales is ongekend. FISH! is rendement door passie & plezier.

Deelnemers

Het virtuele team bestaat uit  42 creatieve ingenieurs afkomstig uit India, Sjanghai , Amerika , Engeland en Nederland.

Aanpak

Vertoning film Fish Wiggle (leren spelen) en zorgen op een kaart schrijven Carrousel om op de vier Fish! pijlers ideeën op de thema’s te genereren 180 ideeën gegeneerd waarvan 25 direct tijdens de strategie dagen zijn geïmplementeerd

Resultaat

Commitment en enorm veel plezier  van alle deelnemers tijdens de workshop.  De invloed van Fish! heeft geleid tot een nieuwe organisatie van het virtuele team, er zijn afspraken binnen – en tussen de teams vastgelegd. Fish werkte alle dagen door. Opdrachtgever was zeer tevreden en waardeerde de workshop met een 8.